About us

STEELMET ROMANIA S.A. a fost infiintata in anul 2000 si este o subsidiara detinuta integral de catre VIOHALCO S.A., companie de top la nivel european in domeniul prelucrarii neferoaselor, cu sediul in Belgia si fiind specializata in fabricarea de produse extrudate si laminate de aluminiu, cupru, otel precum si a cablurilor, avand o prezenta globala cu unitati productie in 7 tari, o retea comerciala dezvoltata in 21 de tari si numerosi clienti in peste 100 tari ale lumii.

Inca de la inceputurile activitatii sale in Romania, STEELMET ROMANIA S.A. a devenit o companie de varf in segmentul ei de piata si un partener de incredere pentru clienti.

Activitatile exclusive ale companiei in Romania sunt reprezentarea si comercializarea produselor urmatoarelor companii ale grupului VIOHALCO SA:

  • Elval SA, cu o activitate concentrata pe laminarea aluminiului, fabricarea unei palete diversificate de produse dedicate industriei alimentare,constructiilor navale, industriei auto si sectorului de constructii civile si industriale

 

  • Symetal, care fabrica o gama extinsa de produse din folie de aluminiu, atât simpla cat È™i prelucrata, oferind o gama larga de soluÈ›ii pantru companii, în special din industria alimentara, a prelucrarii tutunului precum È™i in sectorul farmaceutic.

 

  • Elval Colour SA produce si comercializeaza o gama completa de produse din aluminiu prevopsite, dedicate aplicatiilor arhitecturale si productiei publicitare, oferind solutii personlizate intr-o gama larga de culori.
  • Etem Grup produce profile din aluminiu pentru aplicatii arhitecturale si industriale, cum ar fi cele din industria de automobile, constructii navale si sistemele fotovoltaice.

 

  • Compania Halcor activeaza in domeniul producerii tevilor din cupru pentru instalatiile termice si sanitare, cat si pentru aplicatii industriale. Utilizări ale produselor sale includ alimentarea cu apă, încălzire, răcire È™i a reÈ›elelor de gaze naturale, aer condiÈ›ionat È™i refrigerare.

 

  • Sofia Med SA in Sofia, Bulgaria, producator de laminate si extrudate din cupru si aliaje de cupru, cu aplicatii arhitecturale si industriale.
Manage Cookie Preferences